• Wedstrijdzwemmen

KNZB Compete Actie

19 september 2024

KNZB Compete actie

KNZB Compete heeft met versie 8 een nieuwe mijlpaal bereikt, na meer dan 200 wedstrijden en 500 geregistreerde officials zijn de laatste gebruikerswensen doorgevoerd. Hierdoor is het systeem voor het nieuwe zwemseizoen 2024-2025 nog gebruiksvriendelijker geworden. Een van de verbeteringen is dat tijdwaarneming bij langebaanwedstrijden nu nog gemakkelijker is, aan beide zijden van het bad.

KNZB Compete is inmiddels succesvol ingezet bij allerlei soorten zwemwedstrijden, zoals Provinciale Kampioenschappen, competitiewedstrijden, jaargangfinales, regiofinales, clubkampioenschappen en LAC-wedstrijden. Voor toeschouwers biedt de app handige functies, zoals het live kunnen volgen van het wedstrijdprogramma en uitslagen. Daarnaast kan er op ieder scherm een scorebord getoond worden.

KNZB Compete is ontworpen om wedstrijden eenvoudig, snel en efficiënt te organiseren, met als resultaat eerlijkere en leukere wedstrijden voor iedereen. Zonder de papieren administratie.

Heeft jouw vereniging KNZB Compete nog niet eerder gebruikt? Dan is dit het moment om jouw koudwatervrees te overwinnen! De eerste 25 verenigingen die voor het eerst Compete gebruiken en voor 31 december 2024 een officiële wedstrijd organiseren, ontvangen een vergoeding van €150 als bijdrage aan de wedstrijdkosten, prijzengeld, of andere clubuitgaven.

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldformulier!

Vragen? Stuur een e-mail naar info@swimster.nl en ontvang de laatste tips & tricks, plus een set gratis telefoonhoesjes!

Meld je aan!

Naam *
Privacy *