• Openwaterzwemmen

NK 3000m schoolslag gaat plaatsvinden in Wilhelminadorp

17 juli 2024

Landingspagina Openwaterzwemmen

NK 3000m schoolslag gaat plaatsvinden in Wilhelminadorp

Als TOWZ hebben we afgelopen weekend unaniem besloten dat we de NK 3000m schoolslag willen toewijzen aan de organisatie in Wilhelminadorp. Z&PC De Ganze organiseert de Ganzetrek voor de 50e keer en aan dat jubileum willen we ook graag meewerken.

Zwemmers en zwemsters die zich reeds hadden ingeschreven voor de NK 3000m schoolslag in Hoek, verzoeken we om een nieuwe inschrijving te doen, als vorm van herbevestiging. Uiteraard wordt er maar éénmalig startgeld hiervoor in rekening gebracht.

De inschrijving voor de wedstrijden in Wilhelminadorp en Vlissingen zijn daarmee geopend. Inschrijven kan via de gebruikelijke weg OLOWIS. Deze wedstrijden vormen het slot van het Openwater seizoen en aansluitend zullen in Vlissingen dan ook de klassementsprijzen worden uitgereikt. Samen met beide organisaties kijken we uit naar een heerlijk weekend openwater zwemmen in Zeeland!

Betreft het verwerken van de uitslagen voor de klassementen:

  • Programmanrs. 1 t/m 4 worden niet meegenomen in de klassementen, omdat niet alle zwemmers dezelfde afstand hebben gezwommen, en omdat niet is na te gaan welke afstand wie gedaan heeft.
  • Programmanrs. 7 en 8 zullen als 5100m worden ingevoerd en als zodanig meetellen.
  • Programmanrs. 9 t/m 12 zullen als 2500m meegeteld worden.