• TeamNL
  • Olympische spelen

Veel succes én plezier in Parijs!

19 juli 2024

Solen feyissa b C8pzx Op XDE unsplash

Beste sporters, coaches, stafleden en officials,

Het aftellen is nu wel echt begonnen: de Olympische en Paralympische Spelen staan voor de deur! Jullie staan op het punt om deel uit te maken van een evenement dat miljoenen mensen wereldwijd inspireert en verbindt.

Elke training, elke opoffering en elk moment van toewijding brengt jullie nu naar dit podium van het grootste sportevenement. Wij zijn enorm trots op jullie en alles wat jullie hebben bereikt om hier te komen. Jullie vastberadenheid en passie zijn een bron van inspiratie voor onze breedtesporters, fans en KNZB-collega's.

Wij wensen jullie niet alleen veel succes, maar ook ontzettend veel plezier. Geniet van elk moment, omarm de uitdagingen en vier de overwinningen, groot en klein. Deze ervaring is een unieke kans om niet alleen jullie talenten te tonen, maar ook om onvergetelijke herinneringen te creëren en vriendschappen te smeden die een leven lang meegaan.

Blijf geloven in jezelf en in elkaar. Jullie hebben alles in huis om grootse dingen te bereiken. We staan achter jullie, we juichen voor jullie en we zijn in gedachten bij jullie. Bij elke stap die jullie zetten, elke sprong die jullie maken en elke slag die jullie zwemmen.

De KNZB en alle zwemfans wensen jullie ongelofelijk veel succes met het behalen van jullie ambities en geniet van alle mooie momenten!

Op naar schitterende en onvergetelijke Olympische Spelen!

Hayke Veldman
Voorzitter KNZB